Vándor, Keserű, Trenyisán & Partners Ügyvédi Társulás

A Vándor, Keserű, Trenyisán & Partners Ügyvédi Társulást 2019-ben alapította meg Győrben Dr. Vándor Csaba, Dr. Keserű Barna Arnold és Dr. Trenyisán Máté. A Társulás célja, hogy komplex szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek a társasági jog, a polgári jog és a munkajog terén. Ma már az ügyvédi hivatás nem pusztán a pervitelt és a szerződésírást takarja, hanem sokkal inkább az ügyféllel való hosszútávú stratégiai együtt-gondolkodást. Valljuk, hogy ezzel az attitűddel közös sikereket érhetünk el és előmozdíthatjuk ügyfeleink érdekeit.

Társulásunk különlegességét adja, hogy a három névadó partner nem pusztán ügyvéd, hanem a Győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam-és Jogtudományi Karának főállású oktatói is.

Így a felsőoktatásban és tudományos kutatásban szerzett elméleti és tudományos háttér a gyakorlatközpontúsággal párosul, ami a jogi problémák megértésében és kezelésében minőségileg is magas színvonalat biztosít. Ügyfeleinknek ebben a szellemben kívánunk prémium minőségű jogi szolgáltatásokat nyújtani.

A társasági jog, a polgári jog és a munkajog gyakorlati alkalmazásával és oktatásával a fiatal jogász nemzedékek számára is hasznosítható tudást és problémamegoldó képességet igyekszünk közvetíteni. A Társulás a három névadó ügyvéd profiljának megfelelően három fő területet fed le.

Partnerek

Dr. Vándor Csaba ügyvéd

Dr. Vándor Csaba, ügyvéd

Szakterülete a társasági jog és a kereskedelmi jog, valamint az agrárjog. A SZE-DFK Kereskedelmi, Agrár- és Munkajogi Tanszékének oktatója.
Dr. Keserű Barna ArnoldDr. partner

Dr. Keserű Barna Arnold PhD, ügyvéd

Szakterülete a polgári jog és a szellemi tulajdonjog. A SZE-DFK Polgári Jogi- és Polgári Eljárásjogi Tanszékének adjunktusa.
Dr. Frank Máté ügyvédjelölt

Dr. Frank Máté, ügyvédjelölt

Szakterülete a polgári jog, azon belül is a kártérítési jog. A SZE-DFK Polgári Jogi- és Polgári Eljárásjogi Tanszékének doktorandusza.